Бетоновоз се сблъска с нощния влак E68 009, пътуващ от Истанбул за София. Това

...
Бетоновоз се сблъска с нощния влак E68 009, пътуващ от Истанбул за София. Това
Коментари Харесай

Бетоновоз се удари с влака от София за Истанбул

Бетоновоз се сблъска с нощния трен E68 009, пътуващ от Истанбул за София. Това заяви турската осведомителна организация " Ихляс хабер ажансъ ". В композицията имало 80 пасажери, в това число българи.
Прочетете още
Катастрофата е станала нощес към 23 часа локално време на жп прелез покрай село Черкезкьой, окръг Текирдаг.  Бетоновозът с турска регистрация се блъснал във влака и бил понесен от него. При удара е ранен водачът на товарния автомобил, който е настанен в болница.

До момента не се оповестява за други ранени. Катастрофата е провокирала суматоха измежду пасажерите на влака. Не е ясно охранителен или не е бил прелезът.

На  мястото на злополуката са били изпратени екипи на Бърза помощ, " Жандармерия " и издирвателно-спасителни екипи. Преустановено е придвижването на влаковете по линията Истанбул–Одрин.

Турската телевизия Ен Те Ве оповестява, че влакът е траял пътуването си, откакто локомотивът е бил сменен. По данни на медията камионът е бил изтеглен от релсите, а жп прелезът е отворен. Води се следствие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР